Van bouwplan tot woning

Van bouwplan tot woning met een functioneel design en architectuur die tijdloos is.

Ons doel is om een mooie en functionele woning te bouwen waar je verliefd op wordt. Kies een traditionele of hedendaagse stijl uit en pas het bouwplan aan naar uw keuze.

Een houtskeletbouw of houtbouw woning is gemaakt om aan uw individuele behoeften te voldoen en zo in jouw levensstijl te laten passen.

Traditionele en bestaande ontwerpen of ga je voor iets meer ?

Wat is uw ideale woonomgeving ? Is het de rust van de kust, de rust van het platteland of zoek je meer de drukte van de stand op ?

Of het nu uw droom is om een gezinswoning te bouwen in de stad of in een bosrijke omgeving – bij ons vindt u steeds de meest geschikte oplossing. Veel mensen vinden reeds hun droomwoning in onze eigen collectie. Maar alle woningen kunnen ook worden aangepast aan uw wensen of wij kunnen een eigen woning ontwerpen specifiek voor u om aan uw wensen te voldoen.

Start met het plannen van uw eigen woning.

Als u een kwalitatieve houtbouw woning wilt vinden dat past bij uw budget, dan kan u kiezen uit een houtbouw woning uit de eigen collectie. Als u een aangepaste houtbouw of houtskeletbouw woning wilt bouwen, zullen uw persoonlijke behoeften het ontwerp beïnvloeden.  Als u uw eigen architect heeft, zullen wij u ondersteunen om alle haalbare oplossingen te vinden.