Houtbouw

Houtbouw woningen voor de volgende generatie.

Het bouwen van een houtbouw woning is een traditionele bouwmethode die al eeuwenlang in de Scandinavische landen wordt gebruikt.

Nu is het mogelijk om deze gezonde en ecologische houtbouw methode te combineren met een inspirerende architectuur.

De nieuwste technologie wordt gebruikt om een onvergetelijke leefomgeving te creëren.

Deze woningen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met andere bouwmaterialen.

Steen of aluminium composiet panelen met stedelijke, minimalistische details of liever een industriële uitstraling met o.a. sinus plaatmateriaal……u kiest maar.

In combinatie met een ecologisch en modern verwarmingssysteem is deze woning een hoogwaardige en een natuurlijke lage energie woning. Dit laat u toe om elke specifieke energieklasse te bereiken, zowel reeds vandaag als in de toekomst.

Vrijheid van ontwerp

De mogelijkheden voor een massieve houtbouw zijn afhankelijk van het perceel en de omgeving.
Wij zullen u helpen om het gebruik van de geografische kenmerken van uw perceel te optimaliseren door rekening te houden met factoren zoals topografie, zon oriëntatie, omliggende gebouwen en de natuur.

Bekijk meer

Snel en precies bouwproject

In de ontwerpfase beslist u over de te gebruiken structuren en materialen. Massieve houtbouw woningen kunnen er verschillend uitzien, afhankelijk van de gekozen details. U kan kiezen voor een moderne structuur die perfect is voor moderne gebouwen en in een stedelijke omgeving, of u kan uw woning bouwen in de traditionele massieve houtbouw – huisstijl.

Bekijk meer

Industriele fabricage

Elk huis wordt in opdracht geproduceerd. De massieve balken en andere houten delen worden industrieel geproduceerd met exacte afmetingen. Alle elementen zijn verpakt op een dusdanige wijze dat de montage zonder een kink in de kabel kan worden uitgevoerd.

Bekijk meer

Heeft u nog vragen of wenst u vrijblijvend een offerte op maat ?